EFCT! sponsorat 2017EFCT! + SWIX HardRocx rytter Mehl = SANT!


EFCT! er stolt over å kunne presentere seg som sponsor for d
en fremadstormende SWIX HardRocx rytteren Vidar Mehl.

Vidar Mehl (30) har gjennom de siste årene gjort seg stadig mer bemerket med sine prestasjoner på sykkel med både smale og brede dekk. Han har nettopp blitt en del av det nyetablerte UCI laget SWIX HardRocx. Laget har hårete mål for kommende sesong. SWIX Uddevalla MTB, Birken og Cykelvasan blir tre meget viktige ritt for laget i 2017.

 
EFCT! støtter Vidar med full range av produkter fra Wahoo samt en CoPlate® for å gi han det beste utgangspunktet for sesongoppkjøringen.

– ”Wahoo KICKR er en strøken rulle som gir rulleøktene en ny dimensjon. Kompatibel med ant+ og blåtann så du kan koble deg opp mot all verdens duppeditter. Ikke minst Zwift. Med KICKR så får du riktige og stabile wattverdier hver gang. Den står stabilt og gir den all julingen du ber om. Ikke uten grunn at Team Sky også bruker denne rulla. Beste på markedet?”
Vidar Mehl (30)

- ”EFCT! er svært stolt over å kunne være med å hjelpe Mehl frem til suksess. Hans treningsvilje og tøffe mentalitet forventer jeg vil gi seg utslag i gode resultater denne sesongen”, sier Stein Magnus Olafsrud i EFCT!

En god rulle er avgjørende under vintersesongen
Vidar var tidlig ute med å bestille Wahoo KICKR fra EFCT!. Siden 2014 har rulla vært en viktig del av Vidar sin trening gjennom sesongen. Nå har Vidar fått på plass siste versjon av Wahoo KICKR og ser frem mot nye tøffe timer på rulla. I tillegg får Vidar full range av Wahoo tilbehør.

Wahoo KICKR satte raskt en standard for smart ruller når den kom på markedet i 2013. Etter dette har stadig nye leverandører forsøkt å kopiere kvalitet og feel uten å lykkes. Rulla er kompatibel med Mac/PC samt iOS/Android nettbrett og mobiler. 

 

For mer informasjon kontakt:
EFCT! v/Stein Magnus Olafsrud, Mobil: 92452003, Mail: smo@efct.no

Om bedriften:
EFCT! er eid av Stein Magnus Olafsrud. EFCT! selger produkter fra Wahoo, BSXinsight og CoPlate®. Rask levering, høy servicegrad og tett dialog med kunder kjennetegner EFCT! 

Besøk oss på: www.efct.nohttps://www.facebook.com/efctnorway eller på Instagram #efct_norway